صفحه اصلي
متون عمومي
منو
ورود
1401/6/23 چهارشنبه آیین تکریم و معارفه سرپرست دانشگاه پیام نور سلطانیه 🔴 آیین تکریم و معارفه سرپرست دانشگاه پیام نور سلطانیه

✅این مراسم با حضور فرماندار محترم سلطانیه و سرکار خانم دکتر کرمی سرپرست دانشگاه پیام نور استان زنجان و جناب آقای دکتر رحمتان معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه پیام نور استان  زنجان در محل فرمانداری سلطانیه برگزار گردید.

✅ در این مراسم فرماندار سلطانیه از تعامل سازنده دانشگاه با مدیران شهرستان بویژه بخش صنعت به جهت رفع نیازهای علمی و آموزشی بومی پروری و جلوگیری از مهاجرت نخبگان شهرستان به سایر نقاط کشور تاکید کردند.

✅در ادامه سرکار خانم دکتر کرمی سرپرست دانشگاه پیام‌نور  استان زنجان بر تربیت دانشجوی در تراز انقلاب اسلامی و دارای مهارت در عرصه‌های مختلف علمی ، فرهنگی و اجتماعی تاکید نمودند.

✅ در این مراسم از زحمات آقای دکتر هرمز رحمتان رئیس سابق دانشگاه پیام نور سلطانیه تقدیر بعمل آمد و جناب آقای دکتر محمد باقر محمدی بعنوان سرپرست جدید دانشگاه پیام‌نور واحد سلطانیه معرفی گردید.

✅در ادامه این مراسم سرکار خانم دکتر کرمی سرپریت دانشگاه پیام نور استان با حضور در جمع همکاران اداری واحد سلطانیه بر تعامل سازنده با سرپرست جدید و همچنین استفاده بهینه از ظرفیت های موجود تاکید داشتند. در پایان از کارکنان واحد سلطانیه با اهداء لوح ، تقدیر بعمل آمد.

✅گفتنی است دکتر باقر محمدی عضو علمی گروه شیمی دانشگاه پیام نور مرکز ابهر، مسئول کانون بسیج ابهر  و معاون سابق آن مرکز را در سوابق علمی و اجرایی خود دارد.

روابط‌ عمومی دانشگاه پیام‌ نور سلطانیه
۲۲ شهریور